Ποδόσφαιρο

Μένει… μέχρι να φύγει ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προβληματίζει τη φετινή σεζόν, με τον Δικέφαλο του βορρά να χάνει ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μάλιστα με το βαρύ 3-0.

Η ομάδα του Σαββίδη είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία δέχεται έντονη κριτική για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι όσο βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, παρότι ο Γκαρσία αμφισβητείται έντονα από τα στελέχη του ΠΑΟΚ και ο κόσμος της ομάδας ζητάει την αποχώρηση του, δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του Ουρουγουανού προπονητή. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κρατά για την ώρα τον Γκαρσία στη θέση του και η παραμονή του θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ πάντως δεν έχει τεθεί κάποιο θέμα σχετικά με τον Γκαρσία και το μέλλον του προς το παρόν, με τον Ουρουγουανό να προετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο ημιτελικό με την Ένωση. Αν παρόλα αυτά δεν τα πάει καλά ούτε εκεί, το μέλλον του δεν είναι καθόλου σίγουρο…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button