Μπάσκετ

Μέικον, Μόουζες και Μορέιρα «απεργούν» στην ΑΕΚ

Οι Ντάριλ Μέικον, Γιανίκ Μορέιρα και Κίνγκσλεϊ Μόουζες δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ. 

Χωρίς τρεις παίκτες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ, μετά την αρχική άρνηση των παικτών να αγωνιστούν στη σειρά των μικρών τελικών. Οι Ντάριλ Μέικον, Γιανίκ Μορέιρα και Κίνγκσλεϊ Μόουζες βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν προπονούνται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. 

Κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή έχουν θέσει τους εαυτούς τους εκτός ομάδας για τους μικρούς τελικούς. Ο Μορέιρα φαίνεται να επικαλέστηκε τις υποχρεώσεις που θα έχει με την Εθνική Αγκόλας, σε λίγες ημέρες, ενώ ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες κάποιους μικροτραυματισμούς που αντιμετωπίζει. Το μεγαλύτερο ζήτημα αποτελεί η ενδεχόμενη απουσία του Μέικον από τους μικρούς τελικούς, σε συνδυασμό με αυτή του Κιθ Λάνγκφορντ που είναι νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το μόνο δεδομένο είναι πως βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Με δεδομένη την ένσταση που έχει γίνει στον 5ο ημιτελικό ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα και την ενδεχόμενη καθυστέρηση στην έναρξη των δύο σειρών των τελικών (μικρών και μεγάλων) υπάρχει χρόνος για ανατροπή των δεδομένων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button