ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: Ότι πήγε λάθος στην Λαμία, το έφτιαξε στα Γιάννενα

Εξαιρετικά αντανακλαστικά έδειξε ο προπονητής του Άρη, μία εβδομάδα μόλις μετά το παιχνίδι απέναντι στην Λαμία.

Απέναντι στην ομάδα της Φθιώτηδας ο Άκης Μάντζιος την προηγούμενη εβδομάδα είχε μία κακή μέρα. Έκανε μερικές αμφιλεγόμενες επιλογές, δεν φάνηκε να είχε προετοιμάσει την ομάδα όπως θα έπρεπε και συνολικά ο Άρης έδειξε μία κακή εικόνα.

Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα ο Άρης όμως παρουσιάστηκε όπως έπρεπε.

Ο Άρης ήξερε πως έπρεπε να παίξει, ήταν «υποψιασμένος» και όχι αφελής όπως παρουσιάστηκε πριν μία εβδομάδα. Οι παίκτες ήξεραν πως να διαχειριστούν τον αγωνιστικό χώρο και να φέρουν την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή.

Σε αυτό βοήθησε και η επιλογή των προσώπων. Άφησε εκτός τον Ματίγια, που όσο ταλέντο και αν έχει δεν είναι παίκτης για αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Εμπιστεύτηκε τους Σάσα και Τζέγκο και δικαιώθηκε, καθώς οι δυο τους έκαναν την βρώμικη δουλειά που χρειαζόταν.

Ακόμη δεν φοβήθηκε να ανακατέψει και την τράπουλα. Έβαλε ακόμη έναν επιθετικό στο παιχνίδι, ακόμη και αν αυτό δεν του βγήκε.

Συνολικά ο Άκης Μάτνζιος μία εβδομάδα μετά από μία «κακή» μέρα στην δουλειά, έδειξε ότι όχι μόνο έμαθε, αλλά πέρασε με «άριστα».

Η νίκη μπορεί στο τέλος να μην ήρθε, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, και σίγουρα όχι θέμα προπονητή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button