Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Ετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Αστάνα, για το οποίο δεν δηλώνει αγχωμένος, αλλά ενθουσιασμένος ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αποστολή: Δημήτρης Οσσανλής

Σχετικά με τα σχέδια του για το αυριανό παιχνίδι: «Περιμέναμε αυτή τη στιγμή να έρθει. Ετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, που είναι μια πολύ καλά ομάδα, έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Είναι ένα συν για τον αντίπαλο το συνθετικό γήπεδο, το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του».

Για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως προπονητής: «Άγχος δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλαμε, περιμέναμε να έρθει η στιγμή για να παίξουμε. Δεν υπάρχει άγχος, λογικό είναι να μην είμαστε… ήρεμοι όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αντίπαλο, το έχουμε πράξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και περιμένουμε το παιχνίδι».

Η ενδεκάδα του αυριανού αγώνα: «Γνωρίζετε καλά πως δεν έχουμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, δεν έχουμε εναλλακτικές. Υπάρχει ένα κενό, θα αποφασίσουμε αύριο πριν το παιχνίδι».

Για την Αστάνα σχολίασε: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει επίσημα παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό πολύ καλύτερο σε σχέση με μας. Είναι ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική στο επιθετικό κομμάτης και πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό γήπεδο».

Για την ευάλωτη θέση της Αστάνα στα γκολ: «Όντως είδαμε ότι δέχεται εύκολα γκολ, έχουμε αναλύσει καλά την ομάδα, έχουμε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές μας και περιμένουμε το παιχνίδι».

Για το ότι δεν ισχύει πλέον το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ είπε: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, θα φανεί μετά τα παιχνίδια».

Για τις διαφορές στην παρουσία φιλάθλων στην Αστάνα και στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Και αυτή τη στιγμή την περιμέναμε, ο κόσμος δίνει δυναμική στην ομάδα και περιμένουμε πως και πως να μπούμε μέσα στο γήπεδο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Το θετικότερο αυριανό αποτέλεσμα: «Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα είναι καλό, είναι δύο τα παιχνίδια όχι ένα. Πρέπει να είμαστε και συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σαν ομάδα, να βρούμε την ισορροπία μας στο κομμάτι το αμυντικό και το επιθετικό. Ένα – ένα παιχνίδι και θα δούμε πως θα εξελιχθεί και τι θα ζητήσουμε παραπάνω».

Αν αναμένει τις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην Αστάνα. Τις τελευταίες μέρες ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Οι συζητήσεις για τις μεταγραφές έχουν γίνει και περιμένουμε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ για να έχουμε περισσότερο βάθος και να είμαστε αρκετά καλύτεροι σε σχέση με πέρσι»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button