Ποδόσφαιρο

Μάνος: «Μας βγήκε το ένστικτο της επιβίωσης»

Ο Δημήτρης Μάνος τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, έβγαλαν το ένστικτο της επιβίωσης στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουν στην νίκη και να διατηρηθεί ο Άρης στην δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Όταν φτάνεις σε ένα σημείο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν είσαι τόσο καλός όσο πρέπει, σου βγαίνει το ένστικτο της επιβίωσης. Έπρεπε να επιβιώσουμε για να μείνουμε στη δεύτερη θέση και αυτό μας βγήκε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι αυτός και ο Σάντε Σίλβα έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε: «Όποτε μπαίνει ένας παίκτης μέσα είτε για ένα λεπτό, είτε για πέντε είτε για ένα ημίχρονο πρέπει να δίνει το 100%! Αυτή είναι η δουλειά μας και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι όποτε κρίνει ο προπονητής, για να τα δίνουμε όλα».

Για το δικό του γκολ σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος, θέλω κι εγώ να βρω τα πατήματά μου. Είναι μια ανάσα αυτή η νίκη για την ομάδα, έχουμε δύσκολα παιχνίδια και θέλαμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τον τρίτο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια όπως στο δεύτερο ημίχρονο και να δίνουμε τα πάντα για να τελειώσουμε εκεί που μας αξίζει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button