Μπάσκετ

Λόκετ VS Κλόμπουτσαρ!

O Γιάκα Κλόμπουτσαρ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και θα παραμείνει είτε για έναν μήνα είτε μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Το τι θα επικρατήσει απ’ τα δύο θα εξαρτηθεί τόσο από τη δική του απόδοση όσο και από αυτήν του Έρικ Λόκετ. Φαινομενικά ο Σλοβένος ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ολιβιέ Χάνλαν για έναν μήνα αλλά υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος αθλητής «έπαιζε» για να αντικαταστήσει τον Λόκετ. Άλλωστε παίζει με την ίδια ευκολία και στη θέση «2» και στην θέση «3».

Με βάση τη λογική σε έναν μήνα περίπου ο Άρης θα αποφασίσει για το αν θα κρατήσει τον Σλοβένο ή τον Λόκετ. Ο Αμερικανός έχει κερδίσει ήδη 2 μάχες ως τώρα και δεν πρόκειται να τα παρατήσει!

Τίμος Δεληγιαννίδης

Πρώτη… επαφή με την δημοσιογραφία το 2000 στο “Ράδιο ΣΠΟΡ 98,7” με περιγραφές αγώνων κυρίως του μπάσκετ του Άρη. Λίγους μήνες αργότερα από το 2001 μέχρι και το 2009 στην εφημερίδα ‘ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΕΧΤΡΑ ΣΠΟΡΤ”. Από το 2009 ως και το 2012 στην εφημερίδα “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” ως ρεπόρτερ Άρη στην εφημερίδα και περιγραφές αγώνων της ομάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο Site των Αθλητικών Νέων. Από το 2012 ως το 2013 για δύο χρόνια στο ραδιόφωνο “LIBERO FM” ως ρεπόρτερ Άρη και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS” και το σάιτ “ARENA FM”. Από το 2017 ως 15 Νοεμβρίου του 2018 στην εφημερίδα “FAIR PLAY” και στο ραδιόφωνο “FAIR PLAY”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button