Μπάσκετ

Λυπηρίδης: “Να δώσει ο Άρης και πάλι το χαμόγελο στον κόσμο του”

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Λυπηρίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το Παλέ είπε:

Νιώθω σαν να σε τραβάν τα πόδια σου να μπεις μέσα και να παλέψεις. Το να κάθεσαι έξω δεν είναι εύκολο. Θυμάμαι ακόμα την είσοδο με τα χαρτάκια, τον κόσμο. Δεν το σήκωσα το κεφάλι μου να δω το ταβάνι, μέσα στην καρδιά μου τα έχω αυτά.

Για την ομάδα είπε:

Ο κόσμος φαίνεται ότι ανταποκρίνεται σε αυτό το νέο ξεκίνημα που ελπίζουμε να είναι ελπιδοφόρο και καλύτερη η πορεία της ομάδας κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είμαστε αισιόδοξοι. Έχει γίνει φρεσκάρισμα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Αγγέλου είναι γνώστης και είναι απαιτητικός και αυστηρός.που μου αρέσει αυτό. Το ζήτημα είναι να καταφέρει να δέσει αυτή την ομάδα. Τα παιδιά έχουν όρεξη είναι φρέσκοι, καλοί παίκτες και πολύ ανταγωνιστικοί. Το σημαντικό είναι το δέσιμο. Ο Αγγέλου ξέρει τι θα πει μπάσκετ και ξέρει να το μεταδώσει στους ξένους παίκτες οι οποίοι εντυπωσιάζονται με αυτό που βλέπουν.

Για τον Μποχωρίδη είπε:

Για εμένα είναι σημαντικό που ο Λευτέρης είναι στην ομάδα και δεν αμφισβητούνται τα αγνά του αισθήματα και είναι σημαντικό που ξέρει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Θα μπορέσει να το μεταδώσει και στους υπόλοιπους αθλητές. Ο ρόλος του δεν είναι απλός αλλά πολύ σημαντικός μέσα στα αποδυτήρια.

Για τον Wamba είπε:

Έχω ακούσει για το παιδί αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Καμιά φορά το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή. Κάποιοι μπορεί να ανταπεξέλθουν και κάποιοι να πέσουν χαμηλότερα. Είναι όμως κίνητρο για να κάνουν ένα μεγάλο άλμα στη ζωή τους.

Το μήνυμα του:

Σημασία ο Άρης είναι να βρει τον δρόμο μου γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ο κόσμος παρέμεινε εκεί και είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει η ομάδα να τους το ανταποδώσει και να φέρει ξανά χαμόγελα. Να έχουμε καλή χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button