Ποδόσφαιρο

Λούκας Σάσα: «Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο!»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης, τονίζοντας πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο…

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος:

Για το ξεκίνημά του στον Άρη :“Όταν πρωτοήρθα στον Άρη ήξερα τι απαιτήσεις υπήρχαν από εμένα, ήξερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης και όλη η ιστορία του. Ήξερα επίσης για την πίεση από τους φιλάθλους και για τους τίτλους που όλοι θέλουν να δουν στην ομάδα. Φυσικά ήξερα για ποιον παίκτη θα αντικαταστούσα, τον Σιώπη. Όλοι μου μιλούσα για τον Σιώπη τις πρώτες μέρες μου εδώ, αλλά ξεκαθάρισα από την αρχή πως δε θέλω να με συγκρίνουν με τον Σιώπη. Έχει το δικό του στυλ και εγώ το δικό μου. Μετά από δύο χρόνια εδώ ο κόσμος με έχει συμπαθήσει και αυτό δείχνει μάλλον ότι κάνω καλά τη δουλειά μου στο γήπεδο”.

Για το στυλ παιχνιδιού του: “Ξέρω ότι ο κόσμος λέει ότι τρέχω πολύ, αλλά αυτό είναι το στυλ μου. Τρέχω πολύ, παλεύω, και μερικές φορές γίνεται το… θαύμα και βάζω γκολ ή δίνω ασίστ. Νόμιζα ότι μεγαλώνοντας δε θα μπορώ να τρέχω τόσο, άλλα μέχρι στιγμής τα καταφέρνω και μακάρι να συνεχίσω έτσι”.

Για την πορεία του Άρη φέτος: “Μέχρι στιγμής είμαστε στη 2η θέση, νομίζω έχουμε πολύ δυνατή άμυνα, και εννοώ ομαδικά τη συνολική αμυντική λειτουργία μας. Δύσκολα μας βάζει γκολ ο αντίπαλος και αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Και δεύτερον έχουμε πολύ επικίνδυνους παίκτες στο επιθετικό κομμάτι, οπότε μπορούμε να σκοράρουμε σε μια ανύποπτη στιγμή ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά. Έτσι έχουμε κερδίσει πολλά ματς φέτος 1-0″.

Για το κλίμα στην ομάδα: “Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Αν έχεις πολύ καλό κλίμα εκεί, βγαίνει και στο γήπεδο. Στον Άρη νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσω το πώς νιώθω. Κάθε φορά που παίζω στο «Βικελίδης» νιώθω σαν να παίζω στην αυλή του σπιτιού μου, στο Σάο Πάολο. Είναι πολύ όμορφο εκεί που παίζεις να σε αγκαλιάζουν οι άνθρωποι γύρω σου και να σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Για αυτό έμεινα στον Άρη είμαι χαρούμενος δεν έχω κανένα παράπονο. Μακάρι στα επόμενα τρία χρόνια να πετύχουμε κάτι καλό για τον Άρη”.

Για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε: “Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Νιώθω όμως καλά εδώ , το ίδιο η γυναίκα μου και οι γονείς μου όταν με επισκέπτονται. Ο κόσμος, ο πρόεδρος, το προσωπικό, όλοι με σέβονται και όλα αυτά μαζί έκαναν την απόφασή μου εύκολη. Είναι μεγάλο διάστημα τα τρία χρόνια οπότε πρέπει και εσείς να… δείξετε υπομονή και να με ανεχτείτε! Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα! Ακούς Καρυπίδη;;”!

Για το μέλλον: “Νομίζω είμαστε στο σωστό μονοπάτι, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Αν συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία νομίζω έχουμε βάσιμες ελπίδες να πάρουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο ή να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Νομίζω πως έρχονται μεγάλα πράγματα”.

Για τον κόσμο: “Πέρσι παίζαμε με τον κόσμο μας με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Φέτος έχει μεγάλη διαφορά χωρίς τον κόσμο μας. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο λέω ειδικά στους νέους παίκτες, πόσο εύχομαι να είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας.  Μας δίνουν δύναμη, είναι διαφορετικό όταν είναι κοντά μας. Και για τον αντίπαλο είναι καλό γιατί τον φοβίζει. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν. Φανταστείτε τι θα κάναμε με τον κόσμο φέτος στο πλευρό μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button