Ποδόσφαιρο

Λουίς Πάλμα: «Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον Άρη»

Ο Λουίς Πάλμα επέστρεψε στην Ονδούρα και φυσικά η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους της πατρίδας του, μίλησε για την εθνική ομάδα, αλλά και για την παρουσία του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήση του στην εθνική Ονδούρας: «Επέστρεψα για να περάσω μερικές ημέρες με την οικογένειά μου και τη Δευτέρα θα ενσωματωθώ στην εθνική ομάδα. Είναι πολύ βολικό για μένα να συνεχίσω να παίζω, γιατί τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα δεν είχα μεγάλη συμμετοχή και τώρα «γράφοντας» λεπτά με την εθνική και να πάω έτοιμος στην προετοιμασία θα είναι καλό».

Για τους αντιπάλους της Ονδούρας: «Ο Καναδάς έχει ανεβάσει το επίπεδό του με αρκετούς παίκτες στην Ευρώπη, όπως και το Κουρακάο. Τώρα θα πάρουμε πιο σοβαρά τα παιχνίδια, να πάρουμε πόντους για το FIFA ranking και να προκριθούμε στο Gold Cup».

Για τις συζητήσεις του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντιέγκο Βάσκες: «Ο προπονητής με ρώτησε σε ποιες θέσεις μου αρέσει να παίζω και του απάντησα ως επιθετικός και σαν αριστερό εξτρέμ. Τα λεπτά που θα παίξω είναι θέμα του προπονητή, είμαι πρόθυμος να δουλέψω, όπου και να αγωνιστώ θα είναι μεγάλη υπόθεση να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Χθες είχαμε ένα σύντομο τηλεφώνημα για να δούμε πότε θα ενσωματωθώ στην εθνική».

Για τον Άρη και τη συνεργασία του με τον Μπούργος: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Άρη. Στην αρχή δεν έπαιζα και ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά με την αλλαγή του προπονητή και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε όλους τους παίκτες, πήρα μια ευκαιρία, την άρπαξα και πέτυχα δύο γκολ. Ο προπονητής μας λέει πως «αυτός που προπονείται σωστά, θα είναι αυτός που θα παίζει». Συχνά μου μιλάει για το τι θα πρέπει να βελτιώσω».

Για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Έχω ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο στον Άρη και μετά την εθνική θα περάσω μερικές ημέρες με την οικογένεια μου. Το να παίξω στο Conference League μου δίνει πολλά και για την Ονδούρα είναι μια στιγμή περηφάνιας».

Για το ότι παίζουν τρεις παίκτες από την Ονδούρα στην Ελλάδα: «Μιλάω με τον Ντέιμπι Φλόρες και τον Αλφρέδο Μεχία και του έδωσε συγχαρητήρια για την άνοδο με την ομάδα του. Το μόνο που του είπα ήταν ότι θα συναντηθούμε και το ότι χάρηκα για την επιτυχία του».

Για το αν περνάει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στην Ελλάδα: «Μπορώ να πω ναι. Έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτό πολλές φορές συμβαίνει κι έτσι θα πρέπει να ηρεμήσω για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button