Μπάσκετ

Λιόλιος: «Αντιδημοκρατικός και παράνομος τρόπος λειτουργίας των Βασιλακόπουλου – Τσαγκρώνη»

Ανακοίνωση κατά των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Παναγιώτη Τσαγκρώνη, με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών της ΕΟΚ για τις 30 Μαΐου, εξέδωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ομοσπονδίας κάνει λόγο για αντιδημοκρατικό και παράνομο τρόπο λειτουργίας της νυν διοίκησης, παραθέτοντας διάφορα ερωτήματα.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Λιόλιου:

Με έκπληξη σήμερα 13/4/2021 πληροφορηθήκαμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ ανάρτηση της πρόσκλησης (Αρ.πρωτ.2183/13-04-2021) για τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών. Επί της ανωτέρω πρόσκλησης, η οποία στο κάτωθι αυτής έχει ως υπογράφοντες τα ονόματα των κ. Βασιλακόπουλου και κ. Τσαγκρώνη αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά ο αντιδημοκρατικός και παράνομος τρόπος λειτουργίας τους. Ειδικότερα, στο ανωτέρω έγγραφο μνημονεύεται η με Αρ. 1/6-4-2021 απόφαση του προσωρινού Δ.Σ. της ΕΟΚ, η οποία αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών την 30η Μαΐου 2021 δια ζώσης στο Caravel ή σε κάποιο άλλο μέρος εφόσον τα δεδομένα το απαιτούν.

Το γεγονός αυτό όπως αποδεικνύεται είναι απολύτως ψευδές. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε ως μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα και κανένα άλλο θέμα προς συζήτηση πέραν τούτου. Παρά ταύτα, ακόμα και αν αποδεχτούμε ότι θα μπορούσαν τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης να υπερψηφίσουν μια τέτοια πρόταση από απλή ανάγνωση του πρακτικού της συγκεκριμένης συνεδρίασης καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως απόφαση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Ειδικότερα, το πρακτικό αναφέρει τα εξής:

«….Ο εκλεγείς Πρόεδρος επισήμανε στο Δ.Σ. την απόφαση του Δικαστηρίου που χορηγεί την εξουσία για διενέργεια Αρχαιρεσιών καθώς και το ισχύον νομικό πλαίσιο που επιβάλει να διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες έως 31/5/2021. Για τους λόγους αυτούς και δεδομένου ότι παρίσταται στην παρούσα συνεδρίαση η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ., προτείνει όπως διεξαχθεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 30 Μαΐου και ώρα 9:30 σε χώρο που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως στα σωματεία μέλη, με τη φυσική παρουσία των αντιπροσώπων των σωματείων μελών.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button