Μπάσκετ

Λιμνιάτης: «Ο Άρης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση μας»

Με τα καλύτερα λόγια για τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Άρη, μίλησε ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και για ένα ρόστερ που διαθέτει εμπειρία.

Αναλυτικά: 

«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς για το Βasketball Champions League, τα οποία «απαιτούσαν» μεγάλο ταξίδι και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε τη ρουτίνα μας, στο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άρη.

Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία διαθέτει έναν εξαιρετικό νέο προπονητή, ένα ρόστερ με έμπειρα παιδιά, που έχουν ποιότητα. Εκτός των άλλων, ο Άρης είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί για το αυριανό ματς και σίγουρα θα ψάχνει μια πολύ μεγάλη νίκη εκμεταλλευόμενος την κούραση μας.

Για μας, το αυριανό ματς είναι μια ευκαιρία ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο, που θα επιλέξουμε, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε.

Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στο αμυντικό μας πλάνο, να περιορίσουμε τα «όπλα» του Άρη και να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το ρυθμό και από την κυκλοφορία μας στην επίθεση».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button