Μπάσκετ

Λιαδέλης: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη μας μέσα από την καρδιά μου! Πάντα στην κορυφή!»

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης μίλησε στο Yellow Radio 101,7 με αφορμή τα γενέθλια του Άρη και θυμήθηκε δικές του στιγμές στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω»:

Για τα 107 χρόνια ζωής του Άρη είπε: «Χρόνια Πολλά στον Άρη μας! Πέρασα πάρα πολλά χρόνια στον Άρη, εδώ ανδρώθηκα, πήρα πολλά και έδωσα πολλά στην ομάδα, περάσαμε ωραίες στιγμές. Εύχομαι πάντα τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Αυτό τα περικλείει όλα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και μακάρι να βρίσκεται πάντα στην κορυφή και πρωταγωνίστρια».

Για τις αναμνήσεις του: «Κρατάω μόνο τις ευχάριστες στιγμές και τίποτα άλλο. Τόσο όμορφα ήταν τα χρόνια μου στον Άρη. Το μόνο που αν μπορούσα να άλλαζα θα ήταν η στιγμή που έληγε το συμβόλαιό μου στην πενταετία. Έπεσα στην πιο άσχημη στιγμή του Άρη, εκείνη τη μεταβατική περίοδο. Δεν μπορέσαμε καν να συζητήσουμε για το συμβόλαιό μου. Μακάρι να γινόταν αλλιώς, να υπήρχε μια δυνατή διοίκηση και να ευνοούσαν οι συγκυρίες για να μείνω για πολλά χρόνια ακόμα και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη για όσο πήγαινε. Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη, τον Άρη και τον κόσμο του!».

Για το πρώτο του παιχνίδι με τον Άρη: «Φυσικά και το θυμάμαι! Ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε στο Ιβανώφειο γιατί το Παλέ ήταν κλειστό για κάποιες ημέρες τότε. Μάρκαρα τον Νίκο Γκάλη και από το άγχος που είχα δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου! Έπαιρνα την μπάλα και έδινα πάσα κατευθείαν, δεν κοιτούσα καν την μπασκέτα!

Για το μαρκάρισμα στον Γκάλη: «Ε πώς να τα πάω… Δύσκολα, και τι να κάνεις με τέτοιο ιερό τέρας. Δεν υπάρχουν λόγια. Αλλά ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζω για πρώτη φορά με τη φανέλα που μέχρι πρόσφατα φορούσε και είχε δοξάσει ο μεγάλος Γκάλης».

Κλείνοντας είπε: «Απέχω από το μπάσκετ, αλλά θέλω να είμαι κοντά στην ομάδα, να τα πηγαίνει καλά γιατί για κάτι που αγαπάς θέλεις πάντα το καλύτερο. Τις θερμότερες ευχές μου σε όλο τον Άρη σε όλο τον σύλλογο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button