Μπάσκετ

Λευτέρης Αυγενάκης: «Η ισόβια διοίκηση του Βασιλακόπουλου κάνει τα πάντα για να μην γίνουν εκλογές»

Για τις εκλογές της ΕΟΚ μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και στάθηκε στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Τα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη του στη «Βραδυνή της Κυριακής» για τις εκλογές της ΕΟΚ

-Ποια είναι η άποψη σας και τι γίνεται με τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία μπάσκετ;

«Η ισόβια διοίκηση του κ. Βασιλακόπουλου, πριν από την προσωρινή, αλλά και η προσωρινά διορισμένη, έχει μια ιδιοκτησιακή λογική για την Ομοσπονδία. Έκανε και κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί το καθεστώς της κόντρα σε κανόνες και νόμους. Για να μην γίνουν εκλογές.

Ουδείς όμως είναι υπεράνω των νόμων. Με αβάσιμα προσχήματα ο κ. Βασιλακόπουλος απέρριψε την εναλλακτική λύση διενέργειας εκλογών με την ηλεκτρονική κάλπη «Ζευς», με την οποία διοργάνωσαν άψογα τις αρχαιρεσίες τους οι άλλες 47 Ομοσπονδίες. Κόπτεται δήθεν για τη Δημοκρατία και τη δια ζώσης παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων (συνάθροιση, δηλαδή, περισσοτέρων από 1.000 ανθρώπων), αλλά ουδέποτε ζήτησε, ως όφειλε, τέτοια άδεια και δεν κατέθεσε κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο. Γιατί; Διότι γνώριζε ότι δεν επιτρέπουν ακόμα οι Λοιμωξιολόγοι τέτοιες μαζικές και πολύωρες συγκεντρώσεις.

Ενημερώσαμε, ως οφείλαμε, τις αρμόδιες αρχές για να πράξουν τα νόμιμα και να τελειώνουμε με την ανωμαλία. Δεν αξίζει στο μπάσκετ… Κι επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα, θέλω να σας πω ότι το ζήτημα δεν είναι «προσωπικό», αλλά βαθιά θεσμικό και ουσιώδες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button