Γενικά

Λες «κρυώνω» και το Golf ρυθμίζει μόνο του τη θερμοκρασία (video)

Το καινούργιο Golf χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ενσωματώνει πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων που κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο άνετη, εύκολη και κυρίως ασφαλή.

Το Best Seller γερμανικό μοντέλο έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στα μικρομεσαία Hatchback. Μία από τις λειτουργίες που θα εκτιμήσουν οι οδηγοί είναι αυτή του «έξυπνου» ελέγχου του συστήματος κλιματισμού.
Ενεργοποιώντας το μενού «Smart Climate» από την κεντρική οθόνη, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία με μία απλή κίνηση.

MkVIII VW Golf-Air Care Climatronic

Αν για παράδειγμα κρυώνουν τα πόδια σου, επιλέγεις το εικονίδιο για «ζεστά πόδια» και το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, στέλνοντας ζεστό αέρα στους αεραγωγούς των ποδιών.

Αν επιλέξεις το εικονίδιο «ζεστά χέρια», έρχεται θερμός αέρας από τους κεντρικούς αεραγωγούς και αν θες να φρεσκάρεις την ατμόσφαιρα στην καμπίνα, δίνεις την εντολή για «φρέσκο αέρα».

MkVIII VW Golf

Το εντυπωσιακό του συστήματος είναι πως οι «έξυπνες» λειτουργίες ενεργοποιούνται προσωρινά. Μόλις λοιπόν ζεσταθούν τα πόδια ή τα χέρια, τότε το σύστημα κλιματισμού επιστρέφει στην αρχική ρύθμιση που έχει επιλέξει o οδηγός.

Επίσης, αν ο οδηγός ή ο συνοδηγός κρυώνει ή ζεσταίνεται και θέλει διαφορετική θερμοκρασία, μπορεί να πει μέσω φωνητικής εντολής «κρυώνω» ή «ζεσταίνομαι» και τότε το Air Care Climatronic θα προσαρμόσει ανάλογα τη θερμοκρασία από την πλευρά του.

ΠΗΓΗ: https://www.zougla.gr/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button