Ποδόσφαιρο

Λεπτομέρειες για την μεταγραφή του Ματέο στον Άρη γράφουν στην Σερβία!

Μετά την παρουσία του Ματέο Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης (θυμηθείτε εδώ) στην προπόνηση του Άρη, τα μέσα της Σερβίας κάνουν εκτενή αναφορά για συζητήσεις του Αργεντινού με τον Άρη και κλείσιμο της μεταγραφής!

Μέσα όπως το b92.net αναφέρουν πως “ο Ματέο συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να συμφωνήσει σχετικά με τις λεπτομέρειες της μεταφοράς από τον Ερυθρό Αστέρα”.

Κάποια άλλα μέσα, όπως το srbijadanas.com αναφέρει πως “η μεταγραφή φημολογείται πως θα ανέλθει στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ”, ενώ η telegraf.rs τονίζει πως “Ο Γκαρσία έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον μάνατζερ του Άλεξ Ντι Μπάρτολο, συναντήθηκαν στο γήπεδο του Άρη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας πριν από τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ συνοδευόμενοι από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Θεώδορο Καρυπίδη, κίνηση η οποία μπορεί να ερμηνευτεί ως φιλική επαφή όμως υπάρχει πιθανότητα να έχει μια πολύ πιο σοβαρή χροιά όσον αφορά την ενδεχόμενη μεταγραφή”.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, όμως προέχει φυσικά ο αυριανός(24.6) ημιτελικός με την ΑΕΚ. Σίγουρα πρόκειται για μια υπόθεση που θα απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button