ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λεβαντόφσκι: «Τέλος, δεν ανανεώνω το συμβόλαιο»

Οριστικά και αμετάκλητα η Μπάγερν μπαίνει σε διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού εκείνος φρόντισε να τελειώσει το ζήτημα της πιθανής ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο «Λέβα» έχει ενημερώσει τους Βαυαρούς πως πρόθεσή του είναι ν’ αποχωρήσει και ν’ ανοίξει έναν νέο κύκλο στην καριέρα του αυτή τη στιγμή. Και η Μπαρτσελόνα περιμένει το δικό του νεύμα για να κάνει την κίνησή της και να προσφέρει τα 40 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται να δώσει για να τον πάρει στην Βαρκελώνη.

Ο Πολωνός στράικερ, όπως αναφέρει η Bild, είχε συνομιλία με τον Χασάν Σαλιχάμιντζιτς στην τελευταία κουβέντα που έγινε με αντικείμενο συζήτησης την πιθανότητα ανανεώσης της συνεργασίας του παίκτη με τον σύλλογο, όμως, αυτό που άκουσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας ήταν: «Τέλος, δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα ν’ ανανεώσω».

Αυτό οδηγεί την Μπάγερν στην απόφαση να ψάξει για την πιο συμφέρουσα πρόταση μέσα στο καλοκαίρι, με δεδομένο πως το τρέχον συμφωνητικό του Λεβαντόφσκι ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, οπότε το κλαμπ του Μονάχου θα επιχειρήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την πώληση του «καυτού» σκόρερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button