Ποδόσφαιρο

Λίντσεϊ Ρόουζ: “Κουρασμένοι ή όχι, οφείλουμε να δώσουμε το 200%”

Mιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό o Λίντσεϊ Ρόουζ σημείωσε πως η κούραση δεν πρέπει να επηρεάσει τον στόχο της ομάδας για νίκες και άμεση εξασφάλιση της Ευρώπης στα τελευταία ματς της σεζόν.

Η οριστικοποίηση των στόχων του ΑΡΗ για το τέλος της σεζόν αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους και τον Λίντσεϊ Ρόουζ όπου επισημαίνει ότι η κόπωση δεν θα τους απαγορεύσει στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά ο Γάλλος αμυντικός του ΑΡΗ δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό είπε: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε. Και επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε πολλούς βαθμούς γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

Για το τι πρέπει να έχει ο ΑΡΗΣ είπε: “Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε και πάλι αυτό που κάναμε καλά και πριν. Ειδικά, στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγής ως σύνολο, ως ομάδα. Και από εκεί και πέρα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε”.

Για τις δυνάμεις που υπάρχουν είπε: “Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι”.

Για τις δυνάμεις που έχει ο ίδιος καθώς είναι ο παίκτης του ΑΡΗ με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είπε: “Θέλω να δίνω το 200% κάθε φορά που παίζω. Ανεξάρτητα από το αν είμαι κουρασμένος ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που παίζω. Αυτό (σ.σ.: το ότι έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής) μου δίνει περισσότερη δύναμη και νιώθω καλύτερος από πριν”.

Για τα παιχνίδια που απομένουν, την έξοδο στην Ευρώπη, για το αν θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική ή θα κριθεί νωρίτερα, είπε: “Ελπίζω να τελειώσει νωρίτερα. Από την αρχή ο στόχος μας ήτανε να βγούμε στην Ευρώπη. Ακόμη δεν το έχουμε οριστικοποιήσει αυτό άρα πρέπει πρώτα να το οριστικοποιήσουμε. Θέλουμε το καλύτερο για τον ΑΡΗ και τον κόσμο, οπότε πρέπει να το οριστικοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό. Και δεν είμαστε μόνοι μας. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχουν τον ίδιο στόχο για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button