Ποδόσφαιρο

«Λίγος» Άρης, δεν εξέτασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Φωτιάς! (1-1)

Κατώτερος των προσδοκιών για ένα ακόμη ματς παρουσιάστηκε ο Άρης στην Αρκαδία

Ένα παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό ξεκίνησε στο πρώτο μέρος, με τον Άρη να έχει μία κατοχή που δεν μπόρεσε να την μετατρέψει σε φάσεις.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 22ο λεπτό, όταν ο Ριέρα βγήκε μόνος του απέναντι στον Κουέστα, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Ισπανό, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος ο Άρης απείλησε μόνο με ένα φάουλ του Χαβιέ Ματίγια στο 42ο λεπτό, με την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ούτε στην επανάληψη άλλαξαν πολλά, με τον Άρη να έχει ένα σουτ με τον Μαντσίνι στο 54′ που κατέληξε άουτ και τον Aστέρα να χάνει τετ α τετ με τον Ριέρα ο οποίος πήγε ξανά να κρεμάσει τον Ισπανό που όμως δεν αιφνιδιάστηκε.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν ξανά στο 68′ με σουτ του Γκάμα από πλάγια θέση μετά από λάθος του Ιγκλέσια, με την λύτρωση να έρχεται όμως έξι λεπτά αργότερα.

Ο Σάσα κράτησε ζωντανή την κατοχή του Άρη στην γραμμή της αντίπαλης περιοχής, ο Γκάμα βρήκε τον Μαντσίνι και αυτός με υπέροχο τελείωμα έκανε το 0-1.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μάνου από το

Και ενώ φαινόταν ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο, μετά από ένα γύρισμα ο Ροζ έβαλε το πόδι του στην διεκδίκηση με τον Μπαράλες, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της δικιάς του ομάδας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αστέρας στο 87ο λεπτό έφτασε μία ανάσα από το 2-1, με τον Κουέστα να κάνει τρομερή επέμβαση σε προβολή του Μπαράλες και να σώζει το 2-1.

Με το ματς να πηγαίνει στις καθυστερήσεις ο Άρης απείλησε με τον Μπερτόγλιο στο 91′, με το παιχνίδι να γίνεται… ροντέο στο 93. Ο Μπερτόγλιο και πάλι βρέθηκε απέναντι από τον Τσιφτσή, δέχθηκε πάτημα από αντίπαλο αμυντικό με τον Φωτιά να λήγει το παιχνίδι χωρίς καν να εξετάσει την φάση!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button