Μπάσκετ

Λίγκινς: Τον πρώην στόχο του Άρη και πρώην παίκτη του Κολοσσού παίρνει ο Πανιώνιος

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του ΝτεΆντρε Λίγκινς από τον Πανιώνιο.

Οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η απόκτηση του ΝτεΆντρε Λίγκινς από τον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι ήθελαν να ενισχύσουν την περιφέρειά τους και κυρίως της παραγωγικότητάς της γι’ αυτό και κινήθηκαν σε αυτόν τον άξονα, με τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τον 31χρονο φόργουορντ να τον αντικαθιστά. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και πλέον μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Λίγκινς έχει 188 συμμετοχές στο NBA (σε regular season και playoffs), έχοντας υπάρξει συμπαίκτες των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Άντονι Ντέιβις σε Μπακς και Πέλικανς αντιστοιχα, τη σεζόν 2017-18.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε αποτελέσει στόχο του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να προσπαθούν να τον φέρουν στην Ελλάδα την σεζόν 2016-17, με την μοίρα να τον φέρνει στην Basket League, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στον Κολοσσό, έχοντας 10 πόντους και 3,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε τέσσερις αγώνες.

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στη Φουενλαμπράδα, με την οποία είχε πέντε συμμετοχές στη Liga Endesa, έκτοτε ωστόσο (20 Οκτωβρίου 2019) δεν κατάφερε να βρει ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button