Ποδόσφαιρο

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου

Θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου φέρεται να είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, αφού δίνει άμεση πρωτεραιότητα στην απόκτηση επιθετικού.

Εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης φέρεται να συζητάει με Έλληνες επιθετικούς, ήδη ακούστηκαν τα ονόματα των Ναζλίδη αλλά και Μανία ως μεταγραφικές επιλογές του Άρη. Ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων επιθυμεί να στελεχώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται την ομάδα της Super league, ώστε το τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με όλο σχεδόν το ρόστερ κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία. Βέβαια ο Θόδωρος Καρυπίδης εξετάζει και περιπτώσεις ξένων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά.

Βέβαια ο φετινός Άρης διαθέτει έναν από τους πιο παραγωγικούς σέντερ φορ των τελευταίων χρόνων. Ο λόγος για το Δημήτρη Διαμαντόπουλο, που σημείωσε ήδη 14 τέρματα. Μάλιστα ο Διαμαντόπουλος σημείωσε τα γκολ απέναντι σε κλειστές άμυνες, διότι όλοι οι αντίπαλοι του Άρη έπαιζαν αμυντικά, είτε στο Κλεάνθης Βικελλίδης είτε εκτός έδρας.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και οι άνθρωποι του Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις αλλά και από την γενικότερη συμπεριφορά του 28χρονου επιθετικού. Επιθυμία του ίδιου είναι να πετύχει γκολ με τον Άρη και στη Super league, κάτι που θα είναι πιο εύκολα καθώς οι προσεχείς αντίπαλοι του Άρη δεν θα παίζουν τόσο κλειστά. Έτσι ο πρόεδρος της ΠΑΕ δίνει έμφαση στην πλαισίωση του Διαμαντόπουλου και με άλλους επιθετικούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button