Ποδόσφαιρο

Λάρσον: “Κάναμε καλό παιχνίδι, ωραίο γκολ, το αξίζαμε”

Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε αρχικά για το γκολ του Βέλεθ και απάντησε: “Φανταστικό γκολ, πολύ καλό χτύπημα φάουλ καταρχήν και ο Φραν σε εκείνη τη θέση είναι πάντα επικίνδυνος. Ωραίο γκολ και το αξίζαμε. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, κάναμε και εμείς καλό παιχνίδι, ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και προσετικοί για να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά είμαστε χαρούμενοι από την προσπάθειά μας και τον βαθμό που πήραμε εδώ”.

Πρόσθεσε πως “χτίζουν την αυτοπεποίθησή μας τέτοια παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να έχουμε αυτή τη συνέχεια και αυτό κάνουμε…”.

Για το ότι ο ίδιος και οι Κόρχουτ και Ροζ προσαρμόστηκαν άμεσα και παίζουν βασικοί είπε: “Είναι πολύ όμορφο το περιβάλλον του Άρη, οι προπονητές μας και οι παίκτες ένταξαν στην ομάδα εξαιρετικά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”.

Για την ευκαιρία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο είπε: “Ήταν λάθος μου, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ήθελα δημιουργήσω χώρο για τον Ντιγκινί, αλλά πήρα μια λάθος απόφαση. Θα έπρεπε να λειτουργήσω καλύτερα, κράτησα παραπάνω τη μπάλα”.

Ρωτήθηκε για την Ευρώπη και απάντησε: “Στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button