Ποδόσφαιρο

Κύπελλο: Σφραγίστηκε και το πέμπτο εισιτήριο

Από τα οκτώ εισιτήρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας τα πέντε έχουν πλέον τους κατόχους τους με τους ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό να παίρνουν την πρόκριση μετά τους επαναληπτικούς αγώνες.

Η εικόνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκαθαρίζει αφού ήδη ξέρουμε από τις 8 ομάδες τις 5 που θα βρεθούν στην προημιτελική φάση. Στους οχτώ που προκρίθηκαν είναι και η Λαμία και ο Παναθηναϊκό μιας που πέρασαν χωρίς αγώνα και σήμερα προστέθηκαν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ που εύκολα ή δύσκολα πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Οι Γιαννιώτες στο Περιστέρι, με ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο τέταρτο, όταν και προηγήθηκαν με 0-3, και και με την νίκη τους με 2-3 ανέτρεψαν τα προγνωστικά, πήραν μία πανάξια πρόκριση.
Με παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και πολλούς αναπληρωματικούς , ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του επί του Παναιτωλικού με το ίδιο σκορ (3-0) και πήρε την πρόκριση, ενώ η διαδικασία ήταν τυπική και ο αγώνας στη Λάρισα, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 της ΑΕΛ και πέρασε στον επόμενο γύρο σε παιχνίδι αγγαρεία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα 2-3 (πρώτος αγώνας 2-2)

(28’, 81’ Κωτσόπουλος / 3’ Νάουμετς, 10’ Μίλντσεάνου, 13’ Σάλιακας)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-0 (πρώτος αγώνας 3-0)

(9’ Μασούρας, 30’ Κάιπερς, 81’ Ανδρούτσος)

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2 (πρώτος αγώνας 0-5)

(39’ αυτ. Περέιρα / 19’ Τσιγγάρας, 29’ Κρμέντσικ)

Αύριο Πέμπτη (4/2) ολοκληρώνεται η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με τις εξής αναμετρήσεις (σε παρένθεση τα σκορ του πρώτου αγώνα):

15:00: ΟΦΗ – Βόλος (0-2)

17:15: Αστέρας Τρίπολης – Άρης (0-2)

19:30: Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (0-2)

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί μεθαύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 11:30, ενώ οι αγώνες της φάσης των «8» θα γίνουν το τριήμερο 9-10-11 Φεβρουαρίου (πρώτοι αγώνες) και 2-3-4 Μαρτίου (επαναληπτικοί).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button