ΔιεθνήΜπάσκετ

Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center η κηδεία του “Black Mamba”!

Στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αδικοχαμένου “θρύλου” του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο σε ατύχημα με ελικόπτερο.

Στο “Staples Center”, όπου ο Μπράιαντ μεγαλούργησε με τους Λέικερς, θα του πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές.

Το τελευταίο αντίο στον “θρύλο” των Λέικερς και του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, θα ειπωθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο “Staples Center”, έδρα των “Λιμναθρώπων”, όπου και ο “Black Mamba” έγραψε ιστορία στη μπασκετική του καριέρα, ενώ φυσικά η 24η ημέρα επιλέχθηκε καθώς το Νο. 24 φορούσε στη φανέλα του σε όλη του την καριέρα.

Η ημερομηνία της τελετής συμφωνήθηκε έπειτα από συνεννόηση ανάμεσα στην πόλη του Λος Άντζελες, την αστυνομία της πόλης και τους Κλίπερς, οι οποίοι την ίδια μέρα έχουν αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Θυμίζουμε πως ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε την ζωή του μαζί με την κόρη του, τη 13χρονη Τζιάνα, και άλλους 7 ανθρώπους στις 26 Ιανουαρίου, όταν συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το ελικόπτερο που επέβαινε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button