ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Κωνσταντινίδου: «Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, αρχηγός και πασαδόρος του βόλεϊ του Άρη, μίλησε στο Yellow Radio 92,8 για την πορεία της ομάδας ως τώρα και τους στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη και στην εκπομπή All Around…

Για την πορεία ως τώρα του Άρη: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα, έχουμε καλές μονάδες και υπάρχει πολλή διάθεση για δουλειά. Είχαμε την καθυστερημένη προσθήκη της Χοτζάογλου που μας πήγε λίγο πίσω και ίσως αυτό μας στοίχισε σε κάποια παιχνίδια. Ξεκινήσαμε κάπως περίεργα τη σεζόν, όμως βρίσκουμε πλέον τα πατήματά μας, έχουμε δεθεί σαν ομάδα και κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτερες. Κάνουμε και παρέα εκτός γηπέδου και αυτό μας βοηθάει ακόμα περισσότερο. Ζήσαμε ήδη αρκετές καταστάσεις με ταξίδια προετοιμασίας στο εξωτερικό».

Για τη συνέχεια: «Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στη Νάξο και ετοιμαζόμαστε τώρα για δύο σερί ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες για αυτά τα παιχνίδια και ειδικά για το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στην έδρα μας και θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο του Άρη».

Για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Και αυτός κάνει σημαντική προσπάθεια, γνωρίζουμε αρκετά κορίτσια από τις εθνικές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε μέσω βίντεο και προπονήσεων να προετοιμαστούμε κατάλληλα και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη. Τον θέλουμε δίπλα μας».

Για τον στόχο του Άρη: «Είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε δει αποτελέσματα που μας προβλημάτισαν, πρέπει να είμαστε προσεκτικές και να μαζέψουμε όσους πόντους περισσότερους μπορούμε. Στόχος μας είναι αρχικά να βρεθούμε στην τετράδα και αν όλα πάνε καλά μακάρι να μπορέσουμε να χτυπήσουμε και τους τελικούς. Και το Κύπελλο βρίσκεται μέσα στους στόχους μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button