Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: «Αύριο πάμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης για την ισοπαλία του Άρη με τον ΟΦΗ, την αυριανή αναμέτρηση και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Άγγελο Χαριστέα και τον νέο του ρόλο

Αναλυτικά όσα είπε ο δεξιός μπακ των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε στην πρώτη αγωνιστική. Θέλαμε να ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα με μία νίκη και με καλό ποδόσφαιρο, δεν τα καταφέραμε. Τώρα το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη μέσα στον Βόλο».

Για τον Βόλο: 

«Έχει έναν προπονητή που του αρέσει η φιλοσοφία του επιθετικού ποδοσφαίρου, να παίζει ποδόσφαιρο, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, εμείς όμως θα πάμε εκεί να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Πρόσθεσε ακόμα:

Οταν παίζουμε εντός έδρας, οι ομάδες είναι συνήθως κλεισμένες πίσω και εμείς προσπαθούμε να διασπάσουμε την άμυνα και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Οταν η αντίπαλη ομάδα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο είναι πιο εύκολο και για εμάς αλλά εντάξει ποτέ δεν ξέρουμε θα το δούμε το Σάββατο».

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Εμείς κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς. Σαν ποιότητα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από την ομάδα του Βόλου, είμαστε φαβορί ξεκάθαρα αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πέρα από όλα τα τεχνικά στοιχεία και τις τακτικές που θα εφαρμόσουν οι δύο προπονητές αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πάθος. Να δείξουμε πάθος από το πρώτο λεπτό και να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το Πανθεσσαλικό είπε:

«Εμάς μας ενδιαφέρει ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλή κατάσταση, πρώτα απ’ όλα για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών που αγωνίζονται».

Για τον Αγγελο Χαριστέα που ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Αρη:

«Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα ο κ.Χαριστέας όχι μόνο στα ελληνικά γήπεδα αλλά και στο εξωτερικό. Ευχόμαστε να μας βοηθήσει αυτός, να τον βοηθήσουμε κι εμείς και να έχουμε μια καλή χρονιά».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button