Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: «Αμαρτία να πληρώνει παλιά χρέη ο Καρυπίδης, είμαστε όλοι θυμωμένοι»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ένας από τους ανθρώπους που «έβαλαν πλάτη» για να προχωρήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης στα δύσκολα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την εκκαθάριση:

Έγινε όλο αυτό το σκηνικό, πέσαμε στην Γ’ κατηγορία για να είμαστε τώρα πεντακάθαροι και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Για το να «τον θυμώνει» αυτό που γίνεται με την νέα ΠΑΕ:

Για αυτήν την κατάσταση όλοι είμαστε θυμωμένοι. Τα φορτωθήκαμε όλα πάνω μας σε μία εποχή που ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να είναι στο μυαλό μας για να μην τα περάσουμε ξανά.

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα γίνεται αυτό το πράγματα. Δεν έχει καμία σχέση το παλιό με το καινούργιο.

Φυσικά καλά κάνει ο πρόεδρος και τα πληρώνει όσα βγαίνουν, αλλά είναι αμαρτία αυτό το πράγμα. Δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, δεν γίνεται τώρα να αφήσει τον Άρη να κάνει βήματα πίσω.

Για το σήμερα του Άρη:

Όλοι μας αυτό θέλουμε, όταν έγινε εκείνο το πράγμα τότε αυτό θέλαμε. Να είναι καθαρή η ομάδα και να υπάρχει κάποιος να πάει την ομάδα μπροστά. Από τότε ο Άρης έκανε τεράστια άλματα, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είμαστε περήφανοι για το που είμαστε, θέλουμε να σταθεροποιηθούμε και να φτάσουμε πιο ψηλά.

Το σημαντικό είναι πάντα να έχουμε μεγάλους στόχους, να έχουμε πορεία πρωταθλητισμού. Το αν θα τα καταφέρουμε δεν το ξέρω, αλλά έχουμε μεγάλους στόχους.

Για το αν ο Άρης αξίζει την δεύτερη θέση:

Νομίζω ότι το αξίζουμε. Μετά τον Ολυμπιακό έχουμε την καλύτερη ομάδα. Όχι στα λόγια και τα χαρτιά, αλλά στο γήπεδο.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά προφανώς χρειάζεται δουλειά. Το να φτάσεις κάπου είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να καθιερωθείς.

Για την ανανέωση του Σάσα:

Μεγάλη επιτυχία του προέδρου το να κρατήσει τον Σάσα. Ήθελε και αυτός να μείνει. Όταν είναι ευχαριστημένοι οι παίκτες, όταν έρθει η στιγμή της ανανέωσης θα θέλουν να μείνουν. Έζησε και τα ντέρμπι, βοήθησε και αυτό.

Για τον Δεληζήση:

Τον βλέπουμε και τον καμαρώνουμε. Το παιδί δείχνει σθένος, ψυχή, παλικαριά. Αυτή είναι η ανταμοιβή για όλους, η ομάδα του ανανέωσε μία φορά το συμβόλαιο, και νομίζω ότι θα το κάνει ξανά.

Για τα όσα γίνονται στην Θεσσαλονίκη:

Καταδικάζουμε ότι επεισόδια και να γίνονται, είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Οι αρκετά παλιοί θα θυμούνται πως όταν έγινε η καινούργια κερκίδα στην θύρα 3, μία χρονιά εκεί που ήταν γεμάτη η θύρα, ήταν μισός-μισός ο κόσμος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button