Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινέας: «Παράγοντας ΠΑΕ έβγαλε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά»!

Θέση για την ένταση που δημιούργησε η κάκιστη διαιτησία του Καραντώνη στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός πήρε ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είπε:

Για το κλίμα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο: Yπάρχει χαμηλό επίπεδο παραγόντων και χαμηλής ποιότητας ποδόσφαιρο. Η διαιτησία είναι ανάλογη των παραγόντων που έχουμε. Η διαιτησία είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Για να δικαιολογούνται οι ΠΑΕ στους φιλάθλους τους.

Για την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά: Δεν θα τη σχολιάσω. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι την ανακοίνωση αυτήν την έβγαλε παράγοντας ΠΑΕ. Βγήκε καθ’ υπαγόρευση. Όπως και ανακοίνωσεις άλλων Ενώσεων βγαίνουν από παράγοντες. Παροικούμε την Ιερουσαλίμ και γνωρίζουμε τι γίνεται. Καλώς αντέδρασε ο Μπαλτάκος.

Για τη διαιτησία του Καραντώνη στην Τρίπολη: Τόσα χρόνια οι πρώην διαιτητές βγαίνουν και σχολιάζουν τις φάσεις. Δεν προσφέρουν τίποτα, μόνο σύγχυση, που εκμεταλλεύονται οι παράγοντες. Εγώ δεν σχολιάζω. Δεν βοηθούν την ελληνική διαιτησία. Πρέπει να προστατεύσουν τους διαιτητές οι ίδιοι παράγοντες, να υπάρξει θεσμικό πλαίσιο από την ΕΠΟ, να γίνει επαγγελματική διαιτησία και να τη χρηματοδοτήσουν. Όχι όπως με το VAR, που δεν είχαν δέκα εκατομμύρια να δώσουν και τα έδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Να πω και κάτι άλλο; Nα βάλουν κάμερες στ’ αποδυτήρια διαιτητών. Να λειτουργούν όμως και να βλέπουμε ποιος μπάινω και ποιος βγαίνει. Όλα στο φως. Τώρα υπάρχει ανελέητος πόλεμος του Μαρινάκη με τον Μπαλτάκο. Μπορεί όμως στο τέλος να τα βρουν. Έχω δει πολλά μπιφρέκια στη ζωή μου. Και προέδρους που ήταν εχθροί έχω δει να συνεργάζονται για το καλό της τσέπης τους. Δεν έχουμε χρήματα για τη διαιτησία, αλλά έχουμε για τις Ενώσεις και για φιέστες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button