Μπάσκετ

Κωμικοτραγική η κατάσταση στην ΕΟΚ!

Η «μάχη» για τις εκλογές συνεχίζεται, το ένα μέλος μετά το άλλο παραιτείται από το ΔΣ και έτσι η ομοσπονδία οδηγείται για… διπλή διοίκηση!

Η ΕΟΚ οδεύει ολοταχώς για ένα μοναδικό αδιέξοδο, με τη διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου να έχει φέρει τα πάνω κάτω και να μην επιτρέπει ουσιαστικά να γίνουν οι εκλογές πριν τον Μάιο. Την ίδια ώρα οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία Παναγιώτης Φασούλας και Βαγγέλης Λιόλιος έχουν συμμαχήσει στην προσωρινή διοίκηση προκειμένου οι εκλογές να γίνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα για αυτό και εξέλεξαν ως προσωρινό πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Από την άλλη, η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου θεωρεί πως η ανάδειξη προσωρινού προέδρου έγινε παράτυπα καθώς εξελέγη από λιγότερα από τα απαιτούμενα βάσει καταστατικού 11 μέλη του ΔΣ. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σήμερα ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του στο ΔΣ έχοντας ψηφίσει χθες «λευκό» για την ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου.

Στη θέση του βγήκε ο Δημήτρης Ρόζης που τάσσεται στην πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, όπως και ο Σάββας Λόρτος που χθες δεν ψήφισε λόγω εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Σήμερα το μεσημέρι το ΔΣ της ΕΟΚ θα συνεδριάσει με τα υπόλοιπα μέλη που ετοιμάζονται να εκλέξουν δικό τους προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Το θρίλερ που επικρατεί στην ΕΟΚ είναι πρωτόγνωρο ενώ φαίνεται πως οδεύουν προς διπλή διοίκηση. Αυτή του Γιώργου Βασιλακόπουλου κι εκείνη των Φασούλα, Λιόλιου, κάτι που με λίγα λόγια σημαίνει ότι όλα θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button