Ποδόσφαιρο

“Κυριαρχούμε, έχουμε την κατοχή, αλλά δεν κερδίζουμε, πρέπει να βρούμε την ισορροπία”

Ο Άλαν Πάρντιου, μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Άρη να έχει μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια.

“Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ενώ στο προηγούμενο ματς μπορέσαμε να βρούμε το γκολ, σήμερα δε σκοράραμε και αυτό είναι κακό. Κάνουμε τα πολύπλοκα ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πιο απλά, θέλουμε να είμαστε απλοί.

Το ότι μας λείπει το σκοράρισμα, αυτό είναι το πρόβλημα, είχαμε την κατοχή αλλά δεν κάναμε το γκολ, μακάρι να μπορούσα να μπω εγώ μέσα να σκοράρω, αλλά δε μπορώ.

Βλέπετε ότι έχουμε. 60-70% την κατοχή, σε άλλες ομάδες μου δεν συνέβαινε αυτό, μου είναι αφύσικο αυτό, όπως είπα, κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα, πρέπει να γίνουμε πιο απλοί.

Δεν έχω δει Ρίπλεϊ για το γκολ, δε μπορώ να σχολιάσω πάνω σε αυτό.”

Το πλάνο για το πρόβλημα στο γκολ:

“Θα εστιάσουμε και στο τακτικό αλλά και στο μεταγραφικό κομμάτι, κάναμε κάποιες αλλαγές μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε όσο απειλητικοί θέλαμε. Ψάχναμε την ισορροπία, αλλά δεν ήρθε, θετικό ήταν το ότι κρατήσαμε το μηδέν, αλλά δε μας αρκεί.”

Για το αν διακρίνει κάποια βελτίωση κατά τη διάρκεια που είναι στην ομάδα:

“Πιστεύω πως υπάρχει βελτίωση αλλά δεν έχουμε την κατάλληλη ισορροπία, ενώ έχουμε την κατοχή και κυριαρχούμε στο παιχνίδι, δεν κερδίζουμε.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button