Ποδόσφαιρο

Κυριάκος: «Ακόμη πιο δυνατός στην ρεβάνς ο Άρης, θα δώσει πολλές λύσεις ο Μπρούνο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Τάσος Κυριάκος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

Ο Άρης παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος. Δείχνει η ομάδα και στο πρωτάθλημα ότι είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο πλάνο του προπονητή.

Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Χθες πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει την δυνατότητα να διεκδικεί την πρόκριση.

Για το πως κρίνει το 2-1:

Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ ότι το πιο δίκαιο θα ήταν να έρθει το παιχνίδι ισοπαλία. Ο Άρης με 1-0 στην έδρα του προκρίνεται. Βέβαια θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός για να πάρει την πρόκριση που την έχει ανάγκη και η ίδια η ομάδα και ο κόσμος.

Για το θέμα των γκολ:

Ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα που σε κάθε παιχνίδι μπορεί να σκοράρει. Όταν ο Μήτρογλου βρει τα πατήματα του θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα.

Για τον Μήτρογλου:

Ο ποδοσφαιριστής ρυθμό θα αποκτήσει μέσα από τα παιχνίδια. Όση προπόνηση και να κάνεις στον αγώνα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Καλά κάνει ο κ.Μάντζιος και του δίνει χρόνο. Ματς με το ματς θα είναι καλύτερος.

Για τις αλλαγές του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός διαθέτει 25-26 ισάξιους ποδοσφαιριστές. Το είδαμε και χθες αυτό. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον ΟΦΗ. Είναι μία ομάδα που συμμετέχει και στις τρεις διοργανώσεις και ο προπονητής του θέλει να κρατήσει όλους τους παίκτες ενεργούς.

Για το ότι ο Άρης είχε δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε λίγες μέρες:

Για αυτό λέγεσαι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθεις σε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή με άλλους μεγάλους αντιπάλους.

Τώρα ο Άρης πρέπει να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά να ασχοληθεί με τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Για τον Μπρούνο:

Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης που θα δώσει πάρα πολλές λύσεις στον ρόστερ του Άρη. Θα φέρει και ανταγωνισμό το οποίο θα βοηθήσει όλους τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι. Θα τους κάνει να παλεύουν για μία φανέλα βασικού.

Για τον Μάντζιο:

Όπου ήταν έδειξε έργο. Όταν ένας προπονητής πάει σε μία μεγάλη ομάδα εκεί φαίνεται. Εμένα ο Άκης Μάντζιος μου δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος του Άρη. Είναι ήρεμος στον πάγκο και η ομάδα συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button