Ερασιτέχνης

Κυρίαρχος ο Άρης, κέρδισε τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 76-70 επικράτησε ο Άρης του ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τον τίτλο της Θεσσαλονίκης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Από νωρίς… έδειξε τις διαθέσεις του ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι μετά το αρχικό 0-4 έκαναν ένα επί μέρους 12-0 με βάση την καλή τους άμυνα και τους πόντους στο τρανζίσιον για να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουσβάρου κράτησε αυτόν τον ρυθμό, έκλεισε την πρώτη περίοδο με σκορ 19-12 χωρίς να χαλαρώσει λεπτό.

Η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν διψήφια καθ όλη την διάρκεια της περιόδου με τον Άρη να φτάνει και σε double score (32-16). Το πρώτο μέρος έκλεισε με σκορ 40-27 υπέρ των κιτρινόμαυρων.

Παρόμοια ήταν η εικόνα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο, με τον Άρη να πηγαίνει ξανά στο +16 (46-30) με εντυπωσιακό κάρφωμα του Κουρτίδη και να κλείνει στο +12 (56-44).

Ένα νωθρό διάστημα είχε ο Άρης στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, επιτρέποντας στον αντίπαλο του να γυρίσει στο παιχνίδι (56-49), με μερικά ακόμη μεγάλο σουτ όμως η διαφορά έφτασε και πάλι στους 15 πόντους (67-52).

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά μείωσαν όταν όλα είχαν ήδη κριθεί, με τον Άρη να παίρνει και πάλι την πρώτη θέση με τελικό σκορ 76-70.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button