Ποδόσφαιρο

Κυρίαρχος Άρης, τριάρα και επιστροφή στη δεύτερη θέση!

Με μια εκπληκτική εμφάνιση και σε ένα ματς όπου ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, οι “κιτρινόμαυροι” πήραν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 3-0 και επέστρεψαν στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με το πρώτο κόρνερ να έρχεται πολύ γρήγορα στο δεύτερο λεπτό από πλευράς Άρη, μετά από μονομαχίες η μπάλα κατέληξε στον Τζέγκο ο οποίος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Θεοδωράκης πρόλαβε να μπλοκάρει αντί του Ροζ.

Στο 5’ οι «κιτρινόμαυροι» ξαναπάτησαν περιοχή με τον Μήτρογλου όμως ο Έλληνας φορ ήταν σε θέση οφ-σάιντ με την φάση να ολοκληρώνεται άμεσα ενώ στο 8’ και ο Σάσα θέλησε να απειλήσει μετά από σέντρα του Σούντκγρεν από τα δεξιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Πρώτη καλής στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11’! Μετά από όμορφη συνεργασία των Γκάμα και Μπερτόγλιο, ο Αργεντίνος μπήκε περιοχή, έδωσε έξυπνα στον Μπρούνο όμως εκείνος δεν έπιασε καλά την μπάλα στέλνοντας την άουτ. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να κάνει σωστό κοντρόλ στην σέντρα του Γκάνεα με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 17’ ήρθε το δεύτερο κόρνερ για τον Άρη από τα δεξιά, ο Γκάμα ήταν ο εκτελεστής όμως η μπάλα απομακρύνθηκε εύκολα από την αντίπαλη περιοχή ενώ στο 19’ και πάλι τεράστια χαμένη ευκαιρία. Ο Γκάμα έφτασε στην μικρή περιοχή από τα δεξιά, έστειλε στη περιοχή του πέναλτι όμως εκεί δεν ήταν κανένας από τους συμπαίκτες του για να εκτελέσουν.

ΓΚΟΛ για τον Άρη με τον Κρίστιαν Γκάνεα στο 21’!

Ένα απίστευτο γκολ και μάλιστα το πρώτο του με την φανέλα του Άρη πέτυχε ο Κρίστιαν Γκάνεα κάνοντας το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Άρης ήταν στην επίθεση, ο Γκάμα από τα δεξιά έκανε μια σέντρα η μπάλα έφτασε από τον Μπρούνο στον Ρουμάνο αμυντικό ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Η πρώτη φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 24’ με τον Ταβιώτη ο οποίος από τα αριστερά βρήκε ωραία την μπάλα στην κίνηση αλλά βιάστηκε πολύ να σουτάρει στέλνοντας την έξω από το δεξί δοκάρι του Κουέστα.

Στο 31’ μια πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε Μπρούνο, Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο οι οποίοι με πολλαπλές πάσες μπέρδεψαν τους αμυντικούς του Ατρομήτου, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα αφού η τελική πάσα του Αργεντίνου για την Μήτρογλου δεν ήταν καλή με τον Θεοδωράκη να μπλοκάρει εύκολα.

Τρία λεπτά μετά ο Μήτρογλου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 για τον Άρη. Οι παίκτες βρέθηκαν στη περιοχή του αντιπάλου, ο Σούντγκρεν πάσαρε από τα δεξιά στον Μπρούνο, εκείνος με τη σειρά του έδωσε δίπλα του στον Έλληνα φορ ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει εξ’επαφής δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Πρώτο κόρνερ για τον Ατρόμητο ήρθε το αμέσως επόμενο λεπτό από τα αριστερά όμως ο Μήτρογλου με κεφαλιά απομάκρυνε χωρίς να ανησυχήσει καθόλου ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη ενώ στο 44’ ο Νάστος έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.

Ένα λεπτό δόθηκε ως καθυστερήσεις με το σκηνικό να μην αλλάζει ωστόσο φάνηκε πως οι φιλοξενούμενοι μετά το 35’ ανέβασαν ρυθμούς προσπαθώντας να ισοφαρίσουν. Ο Τζοβάρας σφύριξε την λήξη του πρώτου μέρους με τον Άρη να πηγαίνει στα αποδυτήρια με πολύ καλύτερη ψυχολογία καθώς ήταν ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο ενώ ήταν εκείνος που πέτυχε και το γκολ.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Σάββα Παντελίδη να βάζει τον Κωτσόπουλο στη θέση του Εντομόγι ο οποίος πολύ γρήγορα έκανε εμφανή την είσοδο του πατώντας στην περιοχή του Άρη. Στο 47’ ο Μπρούνο κέρδισε το πρώτο κόρνερ για το β΄μέρος από τα δεξιά, ο Μπερτόγλιο έπιασε το σουτ του Γκάμα αλλά έστειλε την μπάλα εκτός.

Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου κύλησαν σχετικά ήρεμα με τον Άρη από την μια να προσπαθεί να βρει κενούς χώρους έχοντας σχεδόν συνέχεια εκείνος την μπάλα στα πόδια και από την άλλη τον Ατρόμητο να θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη του αντιπάλου προκειμένου να βγει στην αντεπίθεση και να ισοφαρίσει.

  • Πρώτη διπλή αλλαγή για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 64’ με τον Μάνο να μπαίνει στη θέση του Μπερτόγλιο και ο Μαντσίνι να μπαίνει στη θέση του Κώστα Μήτρογλου.

ΓΚΟΛ για τον Άρη και 2-0 με τον Λούκας Σάσα!

Το 2-0 για τον Άρη έκανε ο Λούκας Σάσα στο 66’! Μετά από μια εξαιρετική σέντρα του σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κρίστιαν Γκάνεα από τα αριστερά, ο Βραζιλιάνος ξέφυγε από τους αντιπάλους οι οποίοι δεν τον είδαν, έπιασε την κεφαλιά πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ στέλνοντας τη μπάλα στη επάνω γωνία του Θεοδωράκη.

Στο 69’ έγινε και η τρίτη αλλαγή για τον Άρη με τον Μπρούνο να δίνει τη θέση του στον Σίλβα με τον Κωτσόπουλο από την άλλη πλευρά να αποχωρεί έχοντας μυϊκές ενοχλήσεις δίνοντας τη θέση του στον Μάτιτς.

Στο 72’ ο νεοεισαχθείς Δημήτρης Μάνος προσπάθησε να απειλήσει δύο φορές έχοντας καλές προοπτικές αλλά η μπάλα και τις δύο φορές κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

  • Τη θέση του Ροντρίγκο Γκάλο στο 74’ πήρε ο Χαβιέ Ούμπιντες και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε αντί του Αγκάγκιεφ με τον Σάββα Παντελίδη να έχει αλλάξει όλους τους παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή πλην των Χαρίση και Μουνίθ.
  • Στο 79’ ο Άρης «έκλεισε» τις αλλαγές του με τον Σάκιτς να μπαίνει στη θέση του Σούντγκρεν και ο Σάσα λόγω ενοχλήσεων να δίνει τη θέση του στον Κάτσε.

ΓΚΟΛ για τον Άρη με τον Σαντέ Σίλβα στο 80’!

Ο Άρης σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη του με το τρίτο τέρμα που πέτυχε στο 80’ ο Σαντέ Σίλβα. Ο Νάτσος από πλευράς Ατρομήτου έχασε την μπάλα με τον Πορτογάλο να κλέβει εύκολα, πάσαρε στον Μάνο ο οποίος μέσα στη περιοχή σταμάτησε έξυπνα, έδωσε και πάλι στον Σίλβα ο οποίος ήταν μόνος του και με ένα πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 3-0!

Εξαιρετική ενέργεια του Σίλβα στο 89′ ο οποίος από τα αριστερά απέφυγε τον αντίπαλο,μπήκε στη μεγάλη περιοχή όμως στη συνέχεια τον σταμάτησαν τρεις αμυντικοί του Ατρομήτου οι οποίοι και έδιωξαν ενώ λίγο μετά ο Μουνίθ βρέθηκε στην περιοχή του Κουέστα, δεν έκανε όμως καλό κοντρόλ και ο Κούεστα μπλόκαρε.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (τρία λεπτά συνολικά) το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με τον Τζοβάρα να “σφυρίζει” την λήξη και τον Άρη να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο το οποίο τον ανέβασε και πάλι στη 2η θέση!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button