Ποδόσφαιρο

Κρυστάλλης: “Ομάδα με βάθος πάγκου ο Άρης, πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Παντελής Κρυστάλλης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το φιλικό της Παρασκευής ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Άρη ανέφερε:

Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό από αυτά που συνηθίζουμε να δίνουμε, δεν ήταν ένα φιλικό που μπορούμε να βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα, γιατί δεν θα αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο Άρης στο πρωτάθλημα.

Είμαστε στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας, σίγουρα ο Άρης είναι πιο έτοιμος αλλά ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ από όλες τις απόψεις

Για την ομάδα του Άρη:

Ο Άρης είναι μια ομάδα με ποιότητα, με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, με ποιοτικές προσθήκες, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Σιώπης, δίνει άλλη ταχύτητα και προσανατολισμό στην ομάδα.

Φαίνεται καθαρά το πλάνο του προπονητή, θέλει η ομάδα του να έχει ταχύτητα στο παιχνίδι της αλλά και την κατοχή της μπάλας, εμένα μου άρεσε αυτό που είδα από τον Άρη, με εκπλήσσει ευχάριστα.

Είναι κάτι το διαφορετικό, την πινελιά που λείπει από το πρωτάθλημα μας την δίνει ο Άρης.

Για τον Πέντρο Βίτορ και τις “υποσχέσεις” που άφησε στο ντεπούτο του:

Όταν ένας ποδοσφαιριστής δίνει το κάτι παραπάνω με ατομικές ενέργειες, με κάτι το διαφορετικό, κάτι το μη τυποποιημένο μας αρέσει.

Άλλο βέβαια το τι αρέσει στον κόσμο και τι αρέσει στον προπονητή, γιατί η ντρίπλα πρέπει να συνδυάζεται με ουσία.

Για το βάθος πάγκου που υπάρχει στον Άρη:

Ο Άρης έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, και δεν είναι μόνο οι 11, υπάρχει βάθος και αν έρθει και ο Μαβράι και ο Σιώπης, είδαμε και τα παιδιά που παίξανε στο πρωτάθλημα, τον Ματίγια και τον Μπάσα, η ομάδα είναι γεμάτη.

Από αυτά που είδαμε πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στην πεντάδα, δεν ξέρω βέβαια πως θα αντιμετωπίσουν τον Άρη από εδώ και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες.

Προσωπικά θέλω ο Άρης να είναι στις εκπλήξεις, και πιστεύω ότι θα είναι ψηλά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button