Μπάσκετ

Κρατάει το πρώτο ημίχρονο και την εμφάνιση του Σιδηροηλία

Το πρώτο ημίχρονο και την καλή εμφάνιση του Σιδηροηλία κρατάει ο Άρης που δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος στην Αθήνα και ηττήθηκε με 88-62

Με όρεξη και… Σιδηροηλία

Με αρκετή διάθεση μπήκε στον αγώνα ο Άρης, ο οποίος ήταν μπροστά στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, με καλή λειτουργία στην επίθεση αλλά και πολύ διάθεση.

Καμία ομάδα δεν ξέφυγε πάνω από τέσσερις πόντους με τελικό σκορ του δεκαλέπτου να είναι στο 25-25.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως επτά πόντους πέτυχε ο Γιάννης Σιδηροηλίας, που μάλιστα ξεκίνησε και βασικός αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ξεφύγει στο δεύτερο δεκάλεπτο, ξεκίνησε με ένα 10-0 (35-25) με τον Άρη όμως να απαντάει με ένα 7-0 και να μειώνει σε 35-32 και στην συνέχεια σε 43-41, με τον Καλάθη με δικό του τρίποντο να στέλνει τις δυο ομάδες στο ημίχρονο με σκορ 50-44.

Δεν άντεξε στο τρίτο δεκάλεπτο

Ο Άρης έμεινε κοντά έως το 51-50, αλλά ο Παναθηναϊκός στην συνέχεια με τους Φριντέτ, Τόμας και Ράις μπόρεσε να ανοίξει την διαφορά με τους 31 πόντους που πέτυχαν οι πράσινοι να είναι αρκετοί για να τους εξασφαλίσουν διαφορά 19 πόντων (81-62).

Όλα είχαν ήδη κριθεί

Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να σκοράρει και το τελικό σκορ να φτάνει 88-62.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button