Μπάσκετ

«Κρατάει» την εμφάνιση του Καμάρα

Το καλύτερο του παιχνίδι με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε ο Νίκος Καμάρας.

Ο Καμάρας ήταν προσθήκη της τελευταίας στιγμής για τον Άρη. Η ομάδα με την οποία είχε συμφωνήσει στην Γερμανία πτώχευσε και έτσι έγινε και πάλι free agent στην κατάλληλη στιγμή προκειμένου να συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους.

Από το πρώτο του ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι πρόκειται για έναν «μαχητή» που δίνει το 100%., κάτι που δεν άλλαξε ενάντια στον Κολοσσό Ρόδου, όταν και έκανε και πάλι ότι καλύτερο μπορούσε, όντας αποδοτικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Αμυντικά βοήθησε ώστε ο Άρης να «μπλοκάρει» αρκετές φορές την αντίπαλη επίθεση, ενώ επιθετικά προσέφερε 9 πόντους με 1/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, μία εύστοχη βολή και μία ασίστ. Σίγουρα με τα προβλήματα που υπάρχουν ο Καστρίτης χαμογελάει βλέποντας έναν από τους παίκτες του να «ανεβάζει ταχύτητα».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button