Ποδόσφαιρο

Κρατάει την άμυνα, αλλά…

Ο Άρης στάθηκε καλά στο αμυντικό κομμάτι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αλλά πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του μπροστά, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Από τη μία οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ διαβασμένοι και αποτελεσματικοί ανασταλτικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που “κλείδωσαν” τον Ολυμπιακό και ό,τι προσπάθησε να κάνει επιθετικά με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Χουλιάν Κουέστα. Είναι μία βάση στην οποία η ομάδα θέλει να πατήσει για το αυριανό (18/01, 19.00) ματς Κυπέλλου, τη στιγμή που από την άλλη καλείται να βρει ουσία επιθετικά.

Στο προχθεσινό ντέρμπι ο Άρης δεν είχε απλά θέμα στην παραγωγικότητα, αλλά ήταν αρκετά προβληματικός. Ναι μεν δεν ήταν λίγες οι προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν, χαλούσαν όμως στη γνωστή επιπολαιότητα της τελικής πάσας και λιγότερο αυτή τη φορά στην τελική προσπάθεια.

Ο Άλαν Πάρντιου γνωρίζει ότι στο ματς της Τετάρτης η ομάδα θα χρειαστεί κάτι παραπάνω μπροστά, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button