Ποδόσφαιρο

Κούγιας: «Περιέργως σε καραντίνα μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας»

Ο Αλεξης Κούγιας έσπευσε να απαντήσει στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, τονίζοντας ότι ήταν διαφορετική η περίπτωση της πρώτης αναβολής του αγώνα με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Λυπάμαι που είμαι στην δύσκολη θέση να σας διαψεύσω, αλλά η αναβολή του αγώνα με την Λαμία στην Λάρισα την 8/11/2020 λόγω των 4 κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα μας, έχει εντελώς διαφορετική, πραγματική και νομική υποδομή από την νέα αναβολή του αγώνα, που επρόκειτο να γίνει σήμερα και που δεν έγινε λόγω της πατριωτικής συμπαράστασης του συναδέλφου, φίλου μου, νυν Δημάρχου Λαμίας Θύμιου Καραΐσκου, στον οποίο εύχομαι να επανεκλεγεί, αλλά και στον πατριωτισμό των μελών της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι όχι για να αναβληθεί το παιχνίδι, αλλά για να σώσουν την Στερεά Ελλάδα από την επέκταση του Covid, έθεσαν μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα 14 ημερών.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, η ύπαρξη εννέα κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λαμίας την παραμονή του αγώνα της στο Περιστέρι, ήταν επιβεβλημένη και νόμιμη μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα και σύμφωνα με την ΚΥΑ που εφαρμόζεται για την διεξαγωγή των αγώνων της Super League, έπρεπε την Δευτέρα 21/12/2020 να πραγματοποιηθούν νέα test Covid στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και εφόσον δεν ανευρίσκονταν τουλάχιστον πέντε νέα κρούσματα, ο αγώνας της ΑΕΛ με την Λαμία θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικά σήμερα Τετάρτη 23/12/2020, χωρίς όμως την συμμετοχή των εννέα ποδοσφαιριστών που έχουν ανευρεθεί με Covid 19, για αυτό δυστυχώς όλος ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδος και με την δική σας άμεση ανταπόκριση, χωρίς να ερευνήσετε τίποτα, υποχρέωσε την Super League να αναβάλει το παιχνίδι, αφού όλη η ομάδα της Λαμίας είχε τεθεί περιέργως πώς σε καραντίνα.

Λυπούμεθα ειδικά για εσάς, γιατί σας γνωρίζω, αφού συγκατοικούμε στην Βουλιαγμένη, αφού η ενασχόληση σας με την πολιτική , θυμάμαι και πώς υπερψηφίσατε την συμφωνία των Πρεσπών, σας έχει καταστήσει άλλο άνθρωπο.

ΥΓ. Οποιοσδήποτε θέλει να διαπιστώσει την αλήθεια των λεγομένων μου, ας επικοινωνήσει με την νομική υπηρεσία της Super League και τον πρόεδρο της κ. Μπουτσικάρη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button