Ποδόσφαιρο

Κούγιας: «Γοητεύτηκα από την παθιασμένη ομάδα του ψυχολόγου προπονητού Γρηγορίου»

Νέα επίθεση στον Μιχάλη Γρηγορίου από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, που σχολίασε με σκωπτικό ύφος την εμφάνιση της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΚ.

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται για άλλη μια φορά στον τεχνικό της Λαμίας και πρώην της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας σχολιάζει με σκωπτικό ύφος την εμφάνιση της Λαμίας απέναντι στην «Ένωση», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ομάδες σαν την Λαμία και την Κέρκυρα είναι ό,τι πρέπει για προπονητές της προπονητικής αξίας και του ήθους του κάθε Γρηγορίου».

Η ανακοίνωση Κούγια:

Είδα με πολύ αγωνία! το παιχνίδι Λαμία-ΑΕΚ.

Ειλικρινά γοητεύτηκα από την παθιασμένη ομάδα του ψυχολόγου προπονητού, ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο και δεν πάτησαν την περιοχή, το μεγάλο γέλιο έγινε όταν έβαλε τον Deletic για να ισοφαρίσει.

Για αυτό είμαι υπερήφανος που είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και ας είναι περισσότερες οι λύπες από τις χαρές με αυτά που μας συμβαίνουν με τους διαιτητές τύπου Παπαδόπουλου, Ζαχαριάδη και λοιπών.

Για άλλη μία φορά κατάλαβα, δυστυχώς πάρα πολύ αργά, γιατί ο Γρηγορίου έμεινε τόσα χρόνια στην Κέρκυρα, γιατί έμεινε δύο χρόνια άνεργος, πριν τον σώσω και τον σώσει και ο Warda και γιατί είναι υπερήφανος που είναι προπονητής της Λαμίας.

Ομάδες σαν την Λαμία και την Κέρκυρα που εμφανίστηκαν σαν κομήτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτίστηκαν με διάφορα «έργα» είναι ότι πρέπει για προπονητές της προπονητικής αξίας και του ήθους του κάθε Γρηγορίου.

Εμείς το πληρώσαμε πολύ ακριβά, μας διέλυσε τον κορμό της ομάδας μας και μας έφερε τον προηγούμενο Γενάρη, ανύπαρκτους παίκτες, τους οποίους πληρώσαμε χρυσούς, αλλά σιγά σιγά τα διορθώνουμε όλα.

33 αγώνες με 2 νίκες με προπονητή τον Γρηγορίου είναι ένα απλησίαστο ρεκόρ.

Στο τέλος ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button