Μπάσκετ

Κουκουλιάς: “Ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, θα ταξιδέψει στην Ρόδο ο Ντραγκίσεβιτς

Ο Νίκος Κουκουλιάς επικεφαλής γιατρός του μπάσκετ του Άρη, μίλησε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-press”, για τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Γιώργο Τότσικα και την Ελένη Παπαδοπούλου:

Για τον κορωνοϊό: “Πρέπει να παίρνουμε τις συνήθεις προφυλάξεις, η μάσκα που είναι σε έλλειψη δεν σε προφυλάσσουν από τον ιό. Ο τρόπος χρήσης τους πρέπει να είναι συγκεκριμένος. Ο τρόπος προφύλαξης πρέπει να είναι να μην πλησιάζουμε ανθρώπους κρυωμένους και η ατομική υγιεινή που είναι το πιο σημαντικό. Τους στοιχειώδεις κανόνες που πρέπει να κάνουμε έτσι και αλλιώς. Δεν χρειάζονται υπερβολές.”

Συνέχισε λέγοντας: “Θα ήθελα να τονίσω πως εάν υπάρχουν συμπτώματα όπως δέκατα κ.α, δεν χρειάζεται όλοι να τρέξουμε στα νοσοκομεία, δεν χρειάζεται πανικός σε συμπτώματα που αντιμετωπίζονται “εύκολα”. Το αρμόδιο νοσοκομείο είναι το ΑΧΕΠΑ, τα περιστικά οδηγούνται εκεί. Χρειάζεται ψυχραιμία και εάν κάτι μείνει από όλο αυτό είναι η ατομική υγιεινή.”

Για τους τραυματισμούς του μπασκετικού Άρη: “Δεν έχουμε κάποιους ιδιαίτερους τραυματισμούς, προσπαθούμε να κάνουμε την διαχείριση μας. Το τελευταίο πρόβλημα είναι του Ντραγκίσεβιτς, που όμως είμαι αισιόδοξος και θα ταξιδέψει στην Ρόδο, όπως και ο Σαλφτσάκης και ο Φλιώνης.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button