Μπάσκετ

Κουζέλογλου: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι, αγωνιστικά και πνευματικά»

Μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ όπως κάθε φορά πριν από έναν αγώνα, ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και για το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης των “κιτρινόμαυρων”:

«Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων, θα έχουμε και πάλι δράση στη Basket League. Για εμάς που αγωνιστήκαμε στην Εθνική ομάδα, δεν υπήρξαν πολλές ημέρες ξεκούρασης, όμως, αυτό είναι κάτι που δεν το σκέφτεται κανείς, όταν εκπροσωπεί τη χώρα του και φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Προσωπικά, για μένα, ήταν οι δυο πρώτες μου συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και απόλαυσα τις στιγμές που έζησα πριν από το ταξίδι στη Ρίγα, αλλά και κατά την παραμονή μας εκεί, για τις δυο αναμετρήσεις απέναντι στη Βοσνία και τη Λετονία, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.

Είναι μια εμπειρία, που θέλω να βιώσω ξανά και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να έρθουν κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, τον Άρη, καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, που γνωρίζουμε όλοι πόσο δυνατή ομάδα είναι.

Θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον αγώνα, όπως πρέπει, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων, που θα ακολουθήσουν και στις οποίες πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι, αγωνιστικά και πνευματικά για να τις κερδίσουμε και να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button