Μπάσκετ

Κουζέλογλου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για την νίκη»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έγραψε στο blog στου ΕΣΑΚΕ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Προμηθέα, τονίζοντας πως ο Άρης πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος αν θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Προερχόμαστε από δυο αποτελέσματα, τα οποία ήταν πολύ αρνητικά για μας, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια, που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League, με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και με θέληση να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Καλούμαστε να παίξουμε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έναν ακόμη αγώνα, τον δεύτερο σε πέντε ημέρες, εκτός έδρας με τον Προμηθέα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικότητα και με παίκτες, οι οποίοι, εκτός από ικανοί είναι και πολύ έμπειροι.

Εμείς πρέπει να δούμε πως θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι συγκριτικά με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Να παίξουμε με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και με μεγάλη επιθυμία για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button