Ποδόσφαιρο

Κουέστα: «Πρέπει να γνωριστούμε με τους νέους παίκτες και να συνεχίσουμε με νίκες»

Ο Κουέστα έδωσε ένα δυναμικό παρών στα δίχτυα του Κλεάνθης Βικελίδης για το τρέχον πρωτάθλημα, επισημαίνοντας την σημασία της ενότητας μέσα στην ομάδα.

Σχετικά με την πρώτη νίκη της σεζόν:

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, παρότι το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά. Είχαμε φτάσει στα όρια μας. Είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να συνεχίσουμε με νίκες.

Παίξαμε καλά παρότι το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο.”

Αν συζήτησαν μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό και εμφανίστηκαν καλύτεροι:

“Είμαστε όντως μια ομάδα. Συζητήσαμε αρκετά τα οποία κάναμε όντως μέσα στο γήπεδο. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είμαστε δεμένοι και δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε και στην έδρα μας, μας βοήθησε και ο προπονητής μας.”

Αν ο Άρης είχε άγχος και δεν πέτυχε αυτό που ήθελε ακριβώς:

“Για εμένα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δουλέψαμε, παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε κι άλλες ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε σίγουρα χρόνο, ακόμα και για να γνωριστούμε.”

Για το ότι αυτή η νίκη είναι καλός οιωνός:

“Ήταν ό,τι χρειαζόμασταν Προχωράμε και προς το καλύτερο!”

Η επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα:

“Προφανώς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια και θέλω να αγωνιστώ παραπάνω.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button