Γενικά

Κορωνοϊός: Έρχεται εφαρμογή για να μαθαίνουμε τα νέα μέτρα ανά περιοχή

Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και ειδικά στην Αττική για αυτό και η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του νέου ιού. 

Την ανάπτυξη εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα μέσω της οποίας ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ενημερώνεται για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού ανά περιοχή, ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

«Όλο το τελευταίο διάστημα από τον Αύγουστο και μετά έχουμε συνεχή λήψη μέτρων προκειμένου να τιθασευτεί το πρόβλημα και ενδεχομένως να υπάρχει σε περιοχές που εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα μια σύγχυση.

Γι’ αυτό τον λόγο αναπτύσσουμε μια εφαρμογή σε συνεργασία του ΕΟΔΥ, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας στην οποία θα μπορεί με το κινητό του ο κάθε πολίτης να πληκτρολογεί τον ταχυδρομικό του κώδικα και να γνωρίζει ακριβώς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή που βρίσκεται.

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο για την αποφυγή σύγχυσης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button