Ποδόσφαιρο

“Κολώνα” ο Μαντσίνι!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έρχεται από μία πολύ καλή χρονιά, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Άρη από τους φίλους της ομάδας και μπαίνει με φόρα στη νέα σεζόν.

Μπορεί ο Άρης της νέας χρονιάς να έχει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, αλλά έχει και κάποιες σταθερές που του δίνουν σιγουριά, όπως τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε την καλύτερη σεζόν του με τον “Θεό του πολέμου” και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και την επόμενη σεζόν, καθώς υπάρχουν και μεγαλύτερες προκλήσεις για την ομάδα.

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για ενδιαφέρον για τον 26χρονος Αργεντινό, αυτός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Άρη. Αυτό φάνηκε και με τις χθεσινές δηλώσεις του στην κάμερα του Aris Fc TV, με τον Μαντσίνι να μπαίνει πλέον στον τέταρτο χρόνο τους συμβολαίου του και να θεωρείται από τους παλιούς της ομάδας.

Ο Χερμάν Μπούργος είναι αλήθεια ότι τρίβει τα χέρια του με την εικόνα που παρουσιάζει ο συμπατριώτης του, πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας τη φετινή σεζόν. Η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη θεωρείται η πιο πλήρης, με τους Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Πάλμα και την αναμονή για την έλευση του Καμάτσο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button