Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, πρέπει να είμαστε ψυχικά και πνευματικά έτοιμοι”

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο στόπερ του Παναθηναικού αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη χαρακτηρίζοντας τον αγώνα μια μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να αποδείξουν πως το κακό ξεκίνημα είναι μια παρένθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι για το ματς με τον Άρη:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά τα δύο πρώτα ματς:

“Ένα σκληρό μάθημα για μας , μας προσγείωσαν τα δύο αυτά παιχνίδια και ιδιαίτερα το δε΄θυτερο ματς ήταν πολύ σκληρό για μας. Ήταν καλή η διακοπή ωστόσο για να συντονιστούμε να δούμε τα λάθη μας και να δούμε τί δεν πήγε καλά. Πλέον δεν είναι φιλικά τα παιχνίδια έχουμε μπει στο πρωτάθλημα όπου είναι σκληά τα παιχνίδια. Στο παιχνίδι με τον Άρη πιστεύω θα δείξουμε αντίδραση και προσωπικότητα. Ας μην ξεχνάμε, είμαστε στον Παναθηναϊκό.”

Υπάρχει πίεση μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα;

Δε νομίζω ότι αισθανόμαστε πίεση, ίσα ίσα το βλέπουμε σαν μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα που ήμασταν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία σε μια πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και να πάρουμε αποτέλεσμα.

Είναι πολύ καλή ευκαιρία γιατί κι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και με νίκη εκεί γυρίζουν πολύ εύκολα τα πράγματα. Να το δείξουμε στον κόσμο και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη.

Είδαμε ότι Άρης ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι, ήρθαν πολύ καλοί παίκτες. Θα παίξει με πάθος και θα μας πιέσει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ψυχικά και πνευματικά έτοιμοι για να ανατρέψουμε σε αυτή την πίεση να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να χτυπήσουμε τον Άρη. Να βρούμε χώρους, να έχουμε τη μπάλα και να κερδίσουμε.

Κάθε προσθήκη νέου παίκτη, με τον Παναθηναϊκό να έχει ανάγκη από μεγάλο ρόστερ, θα έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό. Ο προπονητής μας περνάει το μήνυμα να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλες τις θέσεις και όχι μόνο στην άμυνα, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι ενισχύθηκαμε πολύ το καλοκαίρι. Πέρσι δεν είχαμε βάθος στον πάγκο και αυτό έδενε τα χέρια του προπονητή. Φέτος ήρθαν πολλοί και καλοί παίκτες και πρέπει να βρούμε χημεία και να τους εντάξουμε με τον καλύτερο τρόπο στο γκρουπ».

 

Πηγή: Nova

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button