Διεθνή

Κλοπ: «Έτοιμοι για Σίτι μέχρι και οι πωλητές χοτ ντογκ! Ο Γκουαρδιόλα ο καλύτερος κόουτς στον κόσμο»

Για την ετοιμότητα της Λίβερπουλ… και όχι μόνο μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα κρίνει σε σχετικά μεγάλο βαθμό την «κούρσα» του τίτλου.

Ο Γερμανός τεχνικός προκάλεσε για άλλη μία φορά θετική αίσθηση με τις δηλώσεις του ενώ εστίασε στο αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Όλοι στο γήπεδο θα πρέπει να είναι σε τοπ φόρμα. Ακόμα και οι άνθρωποι που πουλούν τα χοτ-ντογκ πρέπει να είναι στην καλύτερη φόρμα τους (!)»

Για τον αγώνα:

«Εάν δεν είσαι γενναίος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι δεν έχεις καμία τύχη, ούτε καν για να πάρεις έναν πόντο. Πρέπει να έχεις τέλειες τοποθετήσεις στο γήπεδο, πρέπει να προστατεύεις τέλεια την περιοχή σου. Δεν μπορείς να είσαι τόσο δημιουργικός και επιθετικός όπως σε άλλα ματς, χρειάζεται άλλη διάταξη».

Τέλος είπε για τον Γκουαρντιόλα:

«Για μένα ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Οπουδήποτε και αν πήγε, είχε τρομερό αντίκτυπο στην ομάδα του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button