Μπάσκετ

Κλείνει Φλόιντ ο Προμηθέας

Ο Τζεχάιβα Φλόιντ προβάρει τη φανέλα του Προμηθέα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Ο σχεδιασμός του Προμηθέα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο Μάκης Γιατράς και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τους στόχους για τη νέα σεζόν και σιγά σιγά το ρόστερ της ομάδας παίρνει την τελική μορφή του.

Στο πλαίσιο αυτό οι Προμηθείς ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μια ακόμα μεταγραφή, αυτή του Τζεχάιβα Φλόιντ. Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Λάρισας,κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τον Μάκη Γιατρά.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν εδώ και αρκετές ημέρες σε επαφές, οι οποίες έχουν προχωρήσει και απομένουν κάποιες ελάχιστες λεπτομέρειες για να υπάρξει deal.

Έτσι, ο Φλόιντ αναμένεται να πλαισιώσει τους Αγκμπελεζε, Φαγιέ και Αγραβάνη στην φροντ λάιν της ομάδας της Πάτρας, προσθέτοντας ενέργεια και αθλητικότητα.

Τη φετινή σεζόν, στη Λάρισα,ο Αμερικανός σέντερ μέτρησε 5,05 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,2 τάπες κατά μέσο όρο, δείχνοντας την ποιότητα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button