Ποδόσφαιρο

Cupra: Συνεχίζει ως χορηγός της Μπαρτσελόνα

H Cupra θα συνεχίσει να είναι ο επίσημος αυτοκινητικός συνεργάτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Cupra και η Μπαρτσελόνα, δύο σημαντικοί παίκτες στον χώρο της αυτοκίνησης και του αθλητισμού αντίστοιχα, ανακοίνωσαν την ανανέωση της παγκόσμιας συνεργασίας τους σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Martorell.

Ο Γουέιν Γκρίφιθς, CEO της Cupra, και ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους για την ενίσχυση μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2019 και έχει ως στόχο να εμπνεύσει τον κόσμο μέσα από το πάθος για αθλητισμό και καινοτομία.

Cupra
Φωτογραφίες: Cupra

Η εκδήλωση είχε τη συμμετοχή διάσημων αθλητών του club, όπως οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τζάνα Φερνάντεζ, Τζέιμς Ννάτζι, Μιγκέλ Φέισας, Ντόμεν Μάκουκ και Ματίας Πασκουάλ, δείχνοντας τη στήριξη της αθλητικής κοινότητας προς αυτή την πρωτοβουλία.

Μέσα από την ανανεωμένη συμφωνία, η Cupra επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης και Επίσημο Αυτοκίνητο της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες πέντε σεζόν, επεκτείνοντας τη συνεργασία σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες του club, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων χάντμπολ και χόκεϊ με πατίνια.

Cupra
Φωτογραφίες: Cupra

«Στην Cupra μοιραζόμαστε τις αξίες της Μπαρτσελόνα, του μεγαλύτερου club στον κόσμο. Και οι δύο μάρκες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με πάθος. Έχουμε τη φιλοδοξία της νίκης και μια παγκόσμια αποστολή να εμπνεύσουμε τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Η κοινή μας δέσμευση στο μέλλον της νέας γενιάς, δημιούργησε μία μοναδική σύνδεση, την οποία είμαστε χαρούμενοι να συνεχίσουμε», είπε ο Γουέιν Γκρίφιθς, CEO της Cupra.

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συμφωνία μας με την Cupra και τη διευρύναμε σε όλες τις επαγγελματικές μας ομάδες. Τα τελευταία χρόνια η Barça και η Cupra έφτιαξαν μία ιδανική ομάδα, όπου τώρα έχει δυναμώσει για να αντιμετωπίσει το μέλλον με το πνεύμα της νίκης. Κυνηγάμε και αναζητούμε την επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε για τα επόμενα χρόνια με μία νέα, παγκόσμια, ηγετική μάρκα όπως είναι η Cupra».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button