Μπάσκετ

Κετσελίδης: “Αισθάνομαι πολύ περήφανος γιατί ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα δουλέψω δίπλα σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ”

Ο Γιώργος Κετσελίδης που επιλέχθηκε να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο τεχνικό επιτελείο δήλωσε περήφανος που είναι μέλος μιας ομάδας με την ιστορία του ΑΡΗ.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας μας επεσήμανε:

“Αισθάνομαι πολύ περήφανος γιατί ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και διότι θα δουλέψω δίπλα σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ.

Όλοι μαζί διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά τον Άρη στις θέσεις που ήταν όταν έμαθε όλους τους Έλληνες να αγαπήσουμε το μπάσκετ.

Αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι ο κόουτς Γιαννάκης με επέλεξε να εργαστώ δίπλα του προκειμένου να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα που έχει για την ομάδα του ΑΡΗ”.

Με αφορμή την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας υποστήριξε:

“Προσπαθούμε να “χτίσουμε” και να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο γερές βάσεις. Και σιγά-σιγά να ‘μοντάρουμε’ την ομάδα ώστε με την άφιξη όλων των ξένων να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλουμε να περάσουμε και στο διαφορετικό στυλ μπάσκετ που επιδιώκουμε να παίξει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button