Ποδόσφαιρο

Κατώτερος των περιστάσεων, ήττα (0-1) για τον κακό Άρη

Ο Άρης ήταν πίσω από το 6ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του, με τον Άρη να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάποια κενά στα άκρα της άμυνας του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Πολύ νωρίς, στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης μία λάθος συνεννόηση Κουέστα-Σάκιτς οδήγησε σε ένα «κρύο» γκολ από τον Σβαμπ μετά το γύρισμα του Σβιντέρσκι.

Μετά από αυτό το γκολ οι κιτρινόμαυροι πήραν τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν τον αντίπαλο τους στα καρέ του, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Συνεχόμενα κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα με τον Άρη να έχει να δείξει ένα απευθείας κόρνερ του Γκάνεα, μια κεφαλιά του Μπερτόγλιο και πολλές μέτριες έως κακές εκτελέσεις. Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν ένα σουτ του Μαντσίνι στο 26ο λεπτό που μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Πασχαλάκης.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία του πέρα από το γκολ ο ΠΑΟΚ την είχε στο 44′, όταν ο Καντουρί βγήκε στην πλάτη του Ροζ, πλάσαρε τον Κουέστα αλλά ο Ισπανός έκανε την επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης συνέχισε να έχει μία φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει. Ένα σουτ στο 66ο λεπτό ήταν ότι είχαν να δείξουν οι κιτρινόμαυροι που μάλιστα χρειάστηκαν την εξαιρετική επέμβαση του Κουέστα περίπου ένα λεπτό αργότερα σε εξ επαφής πλασέ του Ζίβκοβιτς.

Ο Άρης πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Ουάρντα να αποβάλλεται σωστά με δύο κίτρινες κάρτες στο 86ο λεπτό και προσπάθησε να απειλήσει.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η μεγάλη ευκαιρία του Άρη, με τετ α τετ του Μπερτόγλιο να αποκρούεται από τον Κουέστα και κεφαλιά του Ροζ να καταλήγει άουτ λίγο αργότερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button